Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

New in and Christmas days

shoes2

New leather heels from H&M.

Behöver fylla på bland klackarna, först ut blev detta par i läder från H&M. Gillar den höga vaden och rejäla zippen. Perfekta för utekvällar och middagar nu när de öppna skorna är för kalla.

Idag – Dan för doppardan! Ledig dag idag, låg uppe inatt och såg ”About time” (ny favoritfilm!), drack kaffe och åt lussebullar från bageriet till frukost och fixade sista julklapparna med Jakob. Snart kommer min bror och hämtar mig och alla paket, dags att åka hem till mamsen och papsen för julfirande. Ska bli extremt mysigt!

Har så mycket att visa er just nu! Tyvärr har jag och Charlotte inte fått till någon fotograftid den senaste veckan, antingen har det regnat eller så har någon utav oss varit upptagna med jobb. Men snart dyker det förhoppningsvis upp lite outfits igen! Njut nu av julen, nära och kära och lägg en extra tanke åt alla dem som är själva under dessa dagar. Julkram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!