Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Gold/silver

klocka

När det kommer till smycken är jag en sucker för att blanda sliver och guld. När jag låter Cartier-klockan vila, så bär jag mer än gärna en utav mina guldklockor från Kenneth Cole och Larsson & Jennings. På händerna mixar jag mina enkla favoritringar i både guld och silver. Något jag sällan använder är armband, då jag tycker att klockan oftast gör sitt. Men armbandet från Dagmar här nedan hade ändå gjort sig jäkligt fint på armen..

When it comes to jewelry, I love to mix silver and gold. I usually don’t use bracelet but right now, I want this one from Dagmar

dagmar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Har du något favoritmärke gällande smycken? Jag är på jakt efter smycken och tänkte att du kanske har något tips 🙂

  Kram och tack för en bra blogg!

  Isabella 2014-12-21 16:34:46
  Svara
 • Hej!
  Vilken superblogg du har!
  Vilken storlek på Larsson & Jennings klockan har du? Det finns en liten och en stor modell.

  Tack!

  Mia 2014-12-20 07:49:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!