Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Gina Tricot spring/summer 2015 Lookbook

368391
Gina Tricots spring/summer 2015 lookbook är ute (se hela här), stylad utav min bästis-festis Hanna (så duktig!). Det jag vill komma fram till mer än att ni bör spana in lookbooken, är att jag vill lägga ett ord för dessa linneshorts som kommer att komma nu till våren. Jag fick igenom min vilja med linneplagg (som jag själv är galen i) och nu kommer det snart ut i butik. Längtar efter sommardagarna när man bara kan slänga på sig dessa shorts med en tshirt.

Gina Tricots spring/summer lookbook 2015. There will be some perfect linen garments! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ellen! Vet du när dessa linneshorts kommer ut i butik? Jag ska utomlands i februari och hade mer än gärna packat ner dessa, så jag undrar om det är någon idé att jag håller utkik? Jag är väldigt tacksam om du tar dig tid att svara. Tack för en inspirerande blogg! Gott nytt år!

  Therese 2015-01-01 16:11:57
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hej Therese! Oooo, har glömt nu bara för det. Kan kolla upp det när jag är på jobbet nästa vecka. Tror dock inte dom kommer ut innan du ska åka 🙁

   Ellen Claesson 2015-01-02 14:22:43
   Svara
 • Supersnyggt! Men kan du inte berätta mer om ditt nya jobb på Gina Tricot? Vad är din position? 🙂

  linn 2014-12-18 16:02:02
  Svara
 • <3 <3 <3

  hannamw 2014-12-18 13:26:52 http://modette.se/hannamw
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!