Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Monday

Det här med att flytta, byta stad, starta om på nytt, jobba men känna att man behöver mer tid för jobbet, driva en blogg, plugga fast tiden inte just nu finns, planera jul och nyår. Jag känner mig som ett känslomässigt vrak idag och migränen är vardag. Jag har aldrig glömt av så mycket saker som jag gör just nu. Som grädden på moset blev jag utan dator igår. Det känns som detta har pågått i månader nu och jag vet inte hur länge mer det går runt. Vill bara spola tiden några veckor tills jag är på banan.. Snart så. Det är tungt att gå från att vara två till att bli en.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • be strong propellen <3 snart så blir allting perfekt ska du se.

  Elin 2014-12-02 11:43:25 http://www.elinrigby.com
  Svara
 • Det finns ingen som kan göra allt Ellen.
  Det verkar vara en tung tid för dig nu, men jag vet att en dag, förhoppningsvis väldigt snart, kommer du hitta balansen i vardagen igen och tills den dagen är det bara att kämpa på!
  När stressen blir överväldigande fokuserar jag på att göra en sak i taget, inte flera, och att acceptera att jag kan inte göra allt men det är okej ändå,
  en människa räcker bara till så mycket<3

  Thea Backlund 2014-12-01 18:43:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!