Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Everyday-look

blackkiii
Cashmere scarf from Zara, bag from Mansur Gavriel, jacket from IRO, jeans from Frame Denim and heels from Isabel Marant 

Såhär vill jag se ut mest hela tiden just nu. Jeans, the perfect fluffy jacket, en bucket bag, en skön halsduk och fräna heels. Många utav dessa plagg har jag velat ha i evigheters evigheter, som skorna till exempel (hey dröm). Men i helgen ska jag dock på jakt efter de perfekta svarta jeansen (omöjligt att hitta!) och därefter är det enbart INREDNING som gäller! För idag blev det spikat, 3 November börjar renoveringen..

Och hörrni, ni får inte vara arga på mig när inläggen dalar. Jag har ju förklarat för er att jag står mellan två hem. Även om jag mår bra så finns det dagar då jag inte orkar, och tur är väl då att vi finns ett samtal ifrån varandra för att finnas där, alltid. Det är allmänt mycket att stå i bara och jag gör verkligen mitt bästa för att hålla igång här, men jag vet att jag kommer vara tillbaka som bäst när jag har kommit i ordning i mitt nya hem. När jag har börjat mitt nya liv på riktigt och inte längre lever i en mellanperiod.

This is how I wanna look like everyday right now. Jeans, the perfect fluffy jacket, a bucket bag, a soft scarf and a pair of cool heels. Some of these things I’ve been wanted forever, like the heels for example (hey dream). But this weekend I will search for a pair of black jeans (so hard to find!) and then it’s all about interior.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • har prövat mig igenom vad som känns som alla jeansmärken men faller alltid tillbaka till cheap monday, otroligt sköna, perfekt midja och dessutom håller dem färgen in i det sista. värt en titt! kram

  Linn 2014-10-26 00:00:18
  Svara
 • Hej! Tack för en grymt inspirerande o peppande blogg! Undrar om du vet var man kan hitta skor från Ganni i Gbg-trakten?

  Sandra 2014-10-24 17:19:46
  Svara
 • Vilken färg på fodret skulle du välja till väskan?

  E 2014-10-23 16:13:13
  Svara
 • Love the jacket and bag!
  This is such a comfy yet stylish look, great for aw14.

  Kay 2014-10-23 15:10:59 http://www.kayandway.co.uk
  Svara
 • Har du testat Acnes jeans ”skin”? Eller ”Jet”? Båda finns i helsvart och jag själv ÄLSKAR dem! Puss <3

  Caroline 2014-10-23 12:24:03 http://carolinenystrom.se
  Svara
 • That bag is amazing! Love this look x

  katieappleyard.com

  Katie 2014-10-23 01:12:40
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!