Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Alexander Wang x H&M

Fan man känner hur känslan på visningen var hela vägen hit. Så himla ball. Jag är inte mycket för alla dessa samarbeten, och jag hade förväntat mig något helt annat av Wang. Men givet har jag spanat in mina favoriter. Den v-ringade sporttopen och den gråa collagetröjan med ”Wang” över bröstet är två.

I think you feel the feeling of the show all the way here, right!? So cool. The collection was not really my expectations, BUT of course I have found my favorite pieces. The sporttop with v-neck and the grey sweater with ”Wang” over the chest are two of them.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, vilka är dina favoritmodeller just nu? Både kvinnliga och manliga, svenska som utländska? 🙂

    Linn 2014-10-18 18:11:18
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!