Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my mind

onmymindw42
1. I förra veckan skrev jag på kontraktet och nycklarna blev mina, den känslan är obeskrivlig! Så nu väntar bara renoveringen innan jag kan flytta in på riktigt, vilket är riktigt jobbig väntan.. Men så länge planerar jag inredning! Jag börjar ju nästan från scratch, så jag behöver det mesta. Allt ifrån soffa till nytt porslin. Denna gråa soffa från Le Grand kommer att få flytta in hos mig tillsammans med det gröna marmorbordet från Ox Denmarq. Fladdermusen är en sådan där dröm jag har haft i år och den hade gjort sig så perfekt i min lägenhet. Känslan jag vill ha i min lägenhet är hemtrevlig men inte perfekt. Förhoppningsvis kommer ni förstå när jag är klar..

2. Jag börjar bli så sugen på nya tatueringar. Jag har varit ganska bestämd med att jag inte vill ha fler, men just nu känns det som att jag håller på och ändrar mig. Finns ju faktiskt inget snyggare än småtatueringar på armarna!

3. Sneakers – Behöver ett nytt par. Ett par Adidas i mocka har varit på listan länge, samtidigt som Isabel Marant sneakers lockar allra mest..

4. Älskar flätningen på denna stickade tröja från H&M, älskar byxorna med band längst ner och jag slutar aldrig älska en svart Balenciaga i mocka.

onmymindww42

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vart är byxorna ifrån? Kram

  Emelie 2014-10-14 18:39:59
  Svara
 • Hej Ellen,

  Vi gör möbler i marmor och jag tror att vi kan tillverka möbler som skulle passa dig. Hör gärna av dig till mig på anna@stalverket.com

  Vänligen, Anna

  Anna Karlsson 2014-10-13 23:47:00 http://stalverket.com
  Svara
 • Men snygga sneakers där! Vet du var de i mocka från Adidas säljs?

  Martin Hansson 2014-10-13 22:00:18
  Svara
 • tatoveringen <3

  karoline - fashionberry 2014-10-13 21:38:56 http://www.fashionberry.no
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!