Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Beauty tips

IMG_2150Jag har en väldigt flammig hy och jag har alltid haft svårt att hitta produkter som jag trivs med. Nyligen började jag använda denna primer från Smashbox, som ska dra ner just det röda. Och jag är väldigt nöjd! Först använder jag Clarins Beauty Flash Balm och sedan ett tunt lager med denna primer innan jag sminkar mig.

New primer from Smashbox. It neutralizes the redness in my skin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ellen!

  Ville bara skicka iväg en kommentar och säga att du var supersnygg idag på stan i Borås. Precis börjat på Textilhögskolan och flyttat och blev så glad när jag såg dig idag då jag har läst din blogg väldigt länge nu.

  Kram

  PS. Din mejllänk funkar inte!

  J 2014-09-04 19:48:09
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Hej Julia,

   Men tack!! Vad gullig du är. Hoppas du kommer trivas i Borås 🙂 Kram!

   Ellen Claesson 2014-09-09 20:48:09
   Svara
 • Hej Ellen, jag har försökt maila dig men då mail-länken inte funkar skulle det vara toppen om du kunde skriva till mig direkt på lisa@dcollectif.com. Det gäller ett eventuellt samarbete för ett projekt i Milano. Tack på förhand! /Lisa

  Lisa Olsson Hjerpe 2014-09-03 11:33:21 http://www.dcollectif.com
  Svara
 • Såg dig på Viskan innan. Du är så jäkla snygg va!

  Nastasja 2014-09-01 14:54:31 http://nastasja.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand