Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

For my hair – Kérastase

hårJag är ingen mästare på hår och gillar heller inte att pilla med det. Jag trivs bäst när jag bara låter det vara. Men en produkt som fått flytta in hos mig är denna från Kérastase. En liten liten klick i fuktigt hår, skyddar och ger näring som aldrig förr. Jag varken plattar eller lockar mitt hår, men fönar gör jag nästan varje dag. Så därav är denna produkt livsviktig och i sommar får den följa med till stranden (håret är som mest utsatt i sol och bad).

I’m no master when it comes to hair and it’s not my thing. But this product had to move in with me, from Kérastase. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!