Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Crazy in Acne

acneh;stAcne Pre-Fall och Fall 2014 är två helt perfekta kollektioner. Det går verkligen att hitta guldkorn, basplagg som har det lilla extra och jackorna behöver vi inte ens prata om. Dags att börja spara för i höst blir vi ruinerade. Här ser ni en sneak på vad jag gärna vill ha hängandes i min garderob till hösten och redan nu går det att handla delar utav pre-fall.

Acne Pre-Fall and Fall 2014 are two perfect collections. Time to start saving because this fall will be expensive. Here you see a sneak of what I would like to have hanging in my wardrobe for autumn and already now it’s possible to buy parts out of the Pre-Fall collection.
acneh;

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!