Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Sneak peek – Davida

11Cashmere from Davida

Det var först förra hösten som jag fick upp ögonen för cashmere, tidigare hade jag inte riktigt förstått grejen. Cashmere är det absolut skönaste materialet jag någonsin burit, det mest värmande materialet under kalla halvåret och ett tidlöst, lyxigt och hållbart material. Ja, ni förstår själva grejen och har ni ännu inte testat ett cashmereplagg så kan jag lova er att ni inte kommer ångra er. Kände bara att jag ville tipsa er! Som ni redan vet så älskar jag herrtröjor, så då förstår ni vilken avdelning ni hittar denna tröjan på. Lovar att ni kommer få se den på inom kort.

It was last fall that I for the first time became aware of cashmere, and earlier I had not really understood the thing. Cashmere is the most comfortable material I’ve ever brought, the most warming material during the cold half of the year and it’s a timeless, luxurious and lasting material. Well if you yet haven’t were a cashmere garment, I can promise you that you will not regret it. I just felt that I wanted to tell you! As you already know I love men’s shirts, so this one is from menwear department. I promise that you will get to see it on shortly.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand