Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Monday look

DSC_0963DSC_097613DSC_0988Photos Charlotte Håkanson
Sweater from Acne, jeans from Crocker, bag and shoes from Céline and jewelry from Jane Kønig.

Det var fint väder hela dagen men just precis när vi skulle fota denna outfit så öppnade himlen sig och det ÖSregnade. Typiskt. Så därför hamnade vi på samma ställe som sist det regnade. Måndagskvällen avslutades med ett xfit-pass och sedan matlagning tillsammans med mannen och vår bästa Felix. Alla lagar sin egna mat just nu då alla äter olika, så vi lagar, äter och gör lunchlådor i omgångar. Samma visa varje kväll men det är ganska mysigt att hinna umgås och prata.

It was nice weather all day, but just exactly when we would shoot this outfit, the heaven opened up and it was raining like crazy. So that’s why we ended up in the same place as last time it rained. Ended the Monday evening with a xfit-pass and then cooking together with my love and our best Felix. All cooking their own food right now when everyone eats different, so we cook, eat and do lunch boxes in batches. The same thing every evening but it is quite cozy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Hanna Elfast
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Fridsell
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Sara Che