Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Horn Earring

IMG_8368Mycket smycken nu, jag vet – men det är faktiskt det jag gärna vill uppdatera mig med. Jag är ganska diskret i mina smycken, men blandar gärna silver och guld. Senast i samlingen är detta horn, som jag kan bära antingen med en pärla eller inte. Får verkligen inte nog av pärlor. Ni hittar det här, från Jane Kønig.

Much jewelry now, I know – but it’s actually what I would like to update myself with. I’m pretty discreet in my jewelry, but I like to mix silver and gold. Last update in my collection is this horn, which I can wear either with a pearl or not. I can’t really get enough of pearls. You can find it here, from Jane König.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!