Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Chanel Body Excellence

chanelDet är något speciellt med dyra lyxiga hudvårdprodukter. Denna bodylotion är egentligen över min budget och alldeles för snordyr, men min torra kropp (sedan semestern) skrek efter något riktigt riktigt bra. Så jag unnade mig. Och visst är den sådär äckligt bra, Chanel Body Excellence. 

There is something special with expensive luxury skin care products. This body lotion is really over my budget and too expensive, but my dry body (since the vacation in Spain) screamed for something really really good. Chanel Body Excellence. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ellen 🙂 vad har du för kamera ? Jag har super svårt för att bestämma mig för en…
  Kram till tjejen med bästa bloggen!

  hanna 2014-05-12 18:40:40
  Svara
  • Svar på hannas kommentar.

   Hej Hanna. Jag har en Canon 70D med 50mm (1,8) objektiv) just nu. Älskar kameran, men kommer inom en snar framtid byta till ett Sigma objektiv. Tack för orden!

   Ellen 2014-05-12 19:57:32
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!