Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

The last Monday in April

DSC_0042DSC_00721DSC_0090Photos Charlotte Håkanson
Knit from Hope, shirt from H&M, jeans from Gina Tricot and sandals from Atp Atelier.

Har redan hunnit använda mina nya sandaler ett flertal gånger, med andra ord nya favoriter. Och nu är det en ny vecka och jag kan inte släppa tankarna från Ibiza idag. Vi åker dit i sommar med några vänner och jag kan inte låta bli att längta. Kommer bli så sjukt galet kul! Världens bästa djs är på plats, så bara det kommer bli otroligt. Någon som varit där?

I have already used my new sandals a several times, in other words, new favorites. And now it’s a new week and I can’t stop thinking about Ibiza today. We will go there in this summer with some friends. It will be so sick! Anyone been there?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ibiza är enligt mig Europas bästa sommarstad. De är så jävla ballt där. Svin dyrt ute på pacha och space osv att köpa drinkar så förfest hemma är ganska Nice! Såg typ alla dj:s där ett par år sedan och en helt insane upplevelse. Buddha bar är ett MÅSTE. Ligger lite utanför men jag lovar du kommer aldrig dricka en godare mojito än där!! Flera år sedan jag va där men tänker fortf på den drinken och maten är helt fantastisk. En litet tips bara 🙂 hoppas ni får de fett!

  Nanna 2014-04-29 05:00:27
  Svara
 • Love this!!

  x Jony
  www.shout-outtoyou.com

  Jony 2014-04-28 18:59:11 http://www.shout-outtoyou.com
  Svara
 • Hej! Vet du möjligtvis vad jeansen heter och vilken storlek du har i dom? Dom sitter verkligen perfa på dig!

  Thea 2014-04-28 13:40:01
  Svara
  • Svar på Theas kommentar.

   Kate jeans heter dom och jag har stl 34: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/jeans/ccollection-cclothes-cjeans-p1.html#product_662669073

   Ellen 2014-04-28 13:42:24
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!