Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Trendsales guide

Som lovat så kommer här en guide för hur man handlar på Trendsales:

1. När jag ska hitta något på Trendsales brukar jag söka under ”Bazaar” – Här hittar du allt som privatpersoner lagt upp. Oftast brukar jag då redan veta vad jag vill söka på (som till exempel mina favoritmärken), men man kan givetvis även lätt filtrera under kategorierna.

2. När jag sedan hittar något som jag vill buda på, så loggar jag in på min sida (för att kunna buda måste du vara inloggad). Och att vara medlem på Trendsales är helt gratis! Sedan ”kommenterar” jag under produkten jag är intresserad utav och kan även då lägga ett bud. Sedan får man invänta svar från säljaren och vara på aktiv i konversationen så att inte någon annan hinner buda över. Jag brukar även be säljaren skicka fler bilderna till mig, fråga om kvitto finns kvar osv innan jag gör ett köp.

3. När jag och säljaren sedan kommit överrens så vill jag handla via Trendsaleshandel. Vilket innebär att säljaren skickar en betalning till mig på min Trendsales-sida och jag är då helt trygg med att handla! Mer om köparskydd kan ni läsa om här.

4. När det är betalat och klart är det bara att vänta på att få hem varan (vilket för mig har gått väldigt fort).

Hoppas ni förstår lite bättre hur hemsidan fungerar och lycka till med shoppingen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson