Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Navy blue

DSC_0385_6DSC_0441_26DSC_0447_3Photos Charlotte Håkanson – she is the best!!
Knit from Acne, pants from Zara, leather jacket from Blk Dnm and sneakers from Reebok.

Just nu känner jag inifrån och ut att jag behöver lite ledigt. Därför ska det bli så härligt att komma iväg på vår lilla minisemester. Jag hoppas på Internet och att jag hoppas kunna uppdatera som vanligt. Om inte, så blir det några startdagar där nere utan uppkoppling. Vilket jag kan behöva. Jag hoppas på sol och värme, fruktmarknader och god mat, morgonträning i vårt nya kvarter och bara en massa härlig tid med människor jag älskar.

Right now I feel inside and out that I need some time off. Therefore it will be so nice to get away on our little mini vacation. I hope we will have Internet, so that I can update as usual. If not, then there will be some days without Internet. Which I might need. I’m hoping for sun, fruit markets and good food, daily exercise in our new neighborhood and just a lot of lovely time with people I love.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Vad snyggt:) Hur är byxorna i storlek? tänkte beställa på nätet då dom inte verkar finnas i så många av ZARA butikerna.. Lite osäker på storlek:)

    Nadja 2014-04-23 17:43:32
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!