Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Lengths from Rodebjer

IMG_7179IMG_7205Fick hem denna skjortklänning för väldigt längesedan och har glömt visa er den. Kanske för att jag inte har fått tillfälle att använda den än, men tvekar inte på att den kommer bli en favorit i sommar. Går att bära på många olika sätt, vilket alltid gör plagg mer intressanta tycker jag.

Got this shirt dress for a very long time ago and forgot to show you it. Maybe because I have not had the chance to use it yet, but I don’t hesitation that it will become a favorite this summer. You can wear in many different ways, which makes it interesting.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!