Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

New in

AcneKnit from Acne.
Igår när jag låg hemma framför Berg och Meltzer i Amerika (världens roligaste program enligt mig!) med datorn på magen råkade jag klicka hem lite nytt. Tröjan ovan blev ett utav köpen, ni får se den på i nästa vecka. Idag står jobb, nya naglar hos Mimi på Familjen Sandwall, fotografering och en liten lätt utgång på schemat. Det är inte ofta man orkar gå ut på en Fredag nu för tiden, men vad gör man inte när det styrs trevligheter i denna lilla stad? Det känns som en Fredag i topp!

Yesterday when I was home alone in front of Berg and Meltzer in America (the funniest program!) with the computer on my stomach, I made some shopping. The knitwear above was one of the purchases, you’ll see it on next week. Today, job, new nails at Family Sandwall, photograph today’s outfit for you and an evening with the girls is on the schedule. Feels like a super Friday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Den har jag med! Ser fram emot att se hur du stylar den, då jag själv ALDRIG får till det, haha!
    Ha en fin helg <3

    Caroline 2014-04-11 08:53:30 http://carolinenystrom.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!