Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

White sneakers

DSC_0139_5DSC_0161_2_3DSC_0155_1Photos Charlotte Håkanson.
Leather jacket from Blk Dnm, scarf from Céline (from Trendsales) and sneakers from Reebok – The perfect everyday sneakers.

Nästa gång jag bär denna sjal kommer jag stoppa ner den innanför tröjan, så att man bara kan ana den där under. Genom att bära en sjal på olika sätt så känns det som en ny sjal varje gång. Ena gången kan det vara sjalen som är i fokus andra gången kan den bara vara en detalj till din outfit.
Inte något roligt väder Sverige ligger inne på just nu. Känns direkt som vi är tillbaka i oktober månad. Men istället för att klaga så tycker jag att vi får ta att se det mysiga i regnet! Jag tänder gärna ljusen lite tidigare på kvällen och pillar i hemmet.

Next time I wear this scarf, I will place it inside my sweater. By wearing scarves in different ways, it will feels like a new scarf every time. One time it might be the scarf that is the focus and the second time, it may just be a detail to your outfit. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad har du för storlek på din blk dnm? 🙂 Är de små eller stora i strl?

  2014-04-09 12:23:32
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Jag har S. Dom är ganska vanliga i storlekarna tror jag. Eftersom dem är ganska ”stora” och rejäla i sig redan, så bör man ta sin vanliga storlek.

   Ellen 2014-04-09 20:13:54
   Svara
 • Än en gång – du är så jäkla snygg och inspirerande!

  Fia 2014-04-08 18:25:56
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!