Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my mind

BalenciagaEn ny väska (såklart).. Egentligen behöver jag en helsvart, stilren som funkar till allt. Men jag kan inte låta bli denna gråblåa Balenciaga som jag drömt om så länge. Jag får spara ett tag till för just nu ska det sista till hemmet prioriteras. Soffbord och dyra ljusstakar är inte att leka med. Och igår bokades en kortresa på 6 dagar, åker nästa vecka!

A new bag (of course).. Actually, I need a black, simple and stylish bag that works with everything. But I can’t resist looking at this gray-blue Balenciaga that I’ve dreamed of for so long. But I will have to save for it a little longer, right now the home is priority. Coffee table and expensive candlesticks are not to joke about. And yesterday I booked a short trip, we fly next week!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • haha….. du meeeed 😉

    hannamw 2014-04-08 08:23:41
    Svara
  • Vad ligger denna skönhet på? 🙂

    Mahlin 2014-04-08 06:22:33
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!