Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

This weekend

243Photos Charlotte Håkanson.
Jacket from Filippa K (new!), jeans from Crocker, bag from Stella McCartney, knit and heels from Acne.

Som ni märker så har jag överlevt vintern i denna tröja, kan vara bästa köpet! Jag får tvinga mig själv att värma med mig andra tröjor ibland och hoppas den håller i all evighet eller att dem gör en ny version nästa vinter. Men om vi ska tala om något annat plagg – denna bombarjacka! Älskar att jag valde den i beige. När jag ska köpa en jacka, ett par skor eller en väska så låter jag det alltid gå en tid för att se om jag har det i tankarna efter ett tag. Smart då det ofta är detta som kostar lite mer. Sedan handlar jag gärna övriga plagg från budgetkedjorna som är grymma!

As you probably noticed, I have survived the winter in this sweater! I have to force myself to take other sweaters in the mornings sometimes and hope it lasts forever or that they make a new version next winter. But if we should talk about an other garment – this bomber jacket! I love the beige color. When I buy a jacket, a pair of shoes or a bag, I always let it go a time to see if I have it in mind after a while. Super smart as it’s often this that costs a little more. Then I love to shop other garments for better prices.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag kan bara hålla med ang tröjan.. jag köpte den faktiskt efter att jag sett den på dig! Och nu får jag liksom tänka bort den ibland för att inte ta på mig den jämt. Otroligt värd varenda krona! 🙂

  Cecilia 2014-04-21 13:49:59
  Svara
 • Hur är jackan i strl??

  Sara 2014-04-08 05:47:33
  Svara
 • Snygging!

  Tuva Malmo 2014-04-07 21:00:54 http://tuvamalmo.blogg.se
  Svara
 • Snyggt som vanligt! Vad är det för modell på dina Crocker-jeans? 🙂

  Malin 2014-04-07 17:57:45
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Pep Slim tror jag dem heter. Dock har jag köpt tre par i samma modell och alla är väldigt olika, dessa köpte jag först och dem går inte få tag i längre 🙁

   Ellen 2014-04-08 06:19:21
   Svara
 • Så fin jacka! Vad har du för storlek?

  Malin 2014-04-07 14:32:48
  Svara
 • Skitsnyggt! Jackan är grym och skorna är amazing!

  Beatrice 2014-04-07 12:03:24 http://klacksko.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!