Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

I wish I looked like this today

fridayJeans from Zara, knit from Acne, bag from Balenciaga, heels from Proenza Schouler and earring from Jane Kønig. – En sak på väg hem, kan ni gissa vad?
Jag älskar att bära klackar till en vardagsoutfit, oftast är det tio gånger snyggare än till en festoutfit enligt mig. Till jeans och stickad oversized tröja blir det en fullpott! Därför önskar jag att min fredagslook såg ut såhär (vilket den verkligen inte gör)! Tänkte fira denna Fredag med ett glas och vännerna innan bilen rullar mot Göteborg, för denna dagen vill jag bara skåla! Mer om det en annan dag.

I love wearing heels for an everyday outfit, to me it’s much better looking than a party outfit with heels. Together with jeans and a knitted oversized sweater it’s perfect! Therefore, I wish that my Friday look looked like this!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!