Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Céline scarf

IMG_6940Är så glad att jag spricker över min nya sjal från Céline! Jag hittade den på Trendsales. Att bo i Sverige och få tag i Céline är inte alltid så lätt, utan det krävs oftast en resa utomlands. Och dessutom så är Céline inte sådär jättesnällt för plånboken. På Trendsales hittar du märkesvaror, ofta helt oanvända för garanterat bättre pris än i butik. Tar er en kik, ni kommer själva inse hur bra sidan faktiskt är. Jag är i alla fall helt såld och sitter hela tiden redo att hitta nya kap och det är även därför som jag valt att bli Trendsales nya ambassadör i Sverige. Så roligt!

I’m super happy for my new scarf from Céline. And the secret is Trendsales. Living in Sweden and get hold of Céline is not always easy. And Céline is not that kind for your wallet. On Trendsales you can find branded items, often totally unused for guaranteed better price than in stores. Take a look at the site and you will realize how good it really is. Anyway, I’m totally sold! And that is why I decided to become Trendsales new ambassador in Sweden. So much fun!

IMG_6936IMG_6935-865x473

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • […] och det finns till exempel 2900 annonser bara från Acne. Kommer ni ihåg när jag köpte denna Célinesjal på Trendsales? Vilket kap!! Sjalen är med andra ord en favoritaccessoar och det är […]

  Trendsales contest - Ellen Claesson 2014-05-21 08:13:39 http://radarmagazine.se/ellenclaesson/2014/05/21/like-it/trendsales-contest/
  Svara
 • scarfen påminner lite om 7-eleven. snygg!

  2014-04-03 19:10:34
  Svara
 • Hej Ellen! Kostar det något att bli/vara medlem i Trendsales? Måste man vara medlem för att kunna handla där? /Julia 🙂

  Julia 2014-04-03 08:42:29
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia! Nej det kostar ingenting att vara medlem där. För att handla på hemsidan så måste du registrera dig där ja, annars kan man inte ”buda” på sakerna osv. Men att bli medlem där är ju inga problem och absolut värt det 🙂

   Ellen 2014-04-03 09:47:37
   Svara
 • riktigt snygg scarf. älskar trendsales

  ediot 2014-04-03 08:16:43 http://www.ediot.se
  Svara
 • Hur vet man att det är äkta varor från trendsales? Vågar inte handla där för att bli rädd för att bli lurad som man brukar bli på blocket eller tradera?
  Tack för svar!

  Viktoria 2014-04-02 20:41:42
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Hej Viktoria,
   På Trendsales kan man kännas sig trygg, jag lovar! Skulle du bli lurad på Trendsales och har handlat via Trendsales anmodan som köparen skickar, så får du pengarna tillbaka. Du kan läsa mer om det här: http://www.trendsales.se/page/support/buyerprotection
   Så himla tryggt och bra!

   Ellen 2014-04-03 07:49:08
   Svara
 • Så snygg! Älskar färgkombon!

  Lovisa 2014-04-02 18:57:27 http://fashiondeco.blogg.se
  Svara
 • Hej Ellen! Jag är grymt sugen på en Celine trio bag och jag har sett att du har en 🙂 Undrar bara om du vet om man kan få tag på dom i Göteborg? Eller vart man kan beställa dem på nätet? Var köpte du din?? Tack på förhand! /Linnea

  Linnea 2014-04-02 17:41:34
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea! Jag köpte min på NK i Göteborg, dock var det ett bra tag sedan nu. Dem ska ju sluta sälja Céline där, så det kommer tyvärr inte komma in något mer. Och Céline sälj inte på nätet någonstans. Men ring eller maila Nathalie Schuterman (http://www.nathalieschuterman.com/se/) i Stockholm och fråga, vet att dem har väskan inne i några färger. Annars får du nog tyvärr ta dig till någon Célinebutik runt om i Europa 🙁 Lycka till!

   Ellen 2014-04-03 06:26:05
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!