Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

1 april

Migrän. Denna jävla migrän. Just nu kämpar jag mig endast till jobbet och sedan hem för vila. Och lite träning så klart, för det mår man Alltid bättre utav. Jag hoppas ni står ut tills jag är bättre, för just nu finns det inte mycket energi i min lilla kropp. I påsk ska vi äntligen flyga iväg i några dagar, tror jag behöver det just nu. Men vi hörs inom kort, finns som sagt massor som jag vill få ut här.

Migraine. This fucking migraine. Right now I’m only fighting me to work and then home to rest. I hope you stand out until I’m better, because right now there is not much energy in my little body. At Easter we will finally fly away in a few days, I need it right now. But you will hear from me shortly, as I said I have a lot that I want to show you. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej ellen, har du provat botoxbehandling mot migrän? Jobbar på en hudklinik där vingar hjälpt många på detta sätt. Bara ett tips 🙂 kram

  Jennie 2014-04-05 08:39:47
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Botoxbehandling?! Nej gud, det låter ju helgalet. Får ta reda på mer om detta, tack för tipset! Kram

   Ellen 2014-04-07 06:12:27
   Svara
 • ta hand om dig tjejen! du är en pärla

  Agnes 2014-04-01 22:25:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!