Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Today’s wish

v11Dagens önskan, kavaj och kortärmad skjorta från Acne (så otroligt fin rygg), byxor med skärp i midjan från Zara och spetsiga ballerina från ATP Atelier.
Idag är en förbaskat bra dag! Jag har vunnit kläder från Rodebjer (MEN HUR GLAD FÅR MAN LOV ATT BLI?!)(Jag vinner aldrig), solen skiner som bara den och allt känns på min sida idag. Tack livet för en fin dag!

Today’s wish, blazer and short-sleeved shirt from Acne (love the back), pants with belt from Zara and pointed flates from ATP Atelier.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Inte alls en fråga som hör samman med detta inlägg men hoppas kunna få svar ändå. För ett tag sedan köpte du Louis Vuitton Neverfull och jag är så himla sugen på att själv införskaffa mig den men då den har högt pris vill jag gärna höra vad folk tycker om den. Vilken storlek valde du, pm, mm, gm? Uppfyller den vad du förväntade dig? I vilka sammanhang anser du väskan passar? Tillägg gärna andra saker du kommer att tänka på:) Till sist, ungefär vad kostade den, runt 6000? Till sist, hur blev du motagen och behandlad i själva Louis Vuitton butiken?:) Stort tack på förhand!

  michaela 2014-03-11 18:00:50
  Svara
  • Svar på michaelas kommentar.

   Jag har MM på min och är nöjd med storleken, dock hade jag nog köpt en GM om jag köpt en idag. Jag har väl var och varannan dag, dock tycker jag den är finast på sommaren. Ja, jag tror den kostade runt 6000 kr. Jag köpte min i Palma och blev väldigt bra bemött 🙂

   Ellen 2014-03-11 18:03:38
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind