Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Busy week

DSC_0433Knit from Hope.

Just nu är det lite mycket på schemat och jag har knappt hunnit öppna datorn på hela veckan. Går en kort kurs i grafiska program på Proteko denna vecka och huvudet är på högvarv. Och ja, efter att ha spenderat några dagar i lokalerna hos Proteko så blir jag mer och mer intresserad av att söka till utbildningen jag vet att jag vill gå. I alla fall, ville mest bara in och säga hej! Jag är snart tillbaka med mer..

I’ve barely had the time to open my computer this week. I’m going a short course in graphic programs on Proteko this week. And yes, after spending a few days on Proteko I become more and more interested in applying to the education I want to read. But I just wanted to say hi! I’ll soon be back with more..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • vad vill du gå för utbildning?:)

  E 2014-02-26 09:55:49
  Svara
 • Måste man inte läsa matte c först?

  2014-02-20 04:09:35
  Svara
 • snygging!

  Sofia 2014-02-19 23:19:46 http://byfia.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!