Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Beauty

makeupDet är många frågor om hur jag sminkar mig och vilka produkter jag använder. Grejen är den att jag är ingen mästare på smink alls och jag tycker heller inte att det är speciellt kul att stå framför spegeln. Till vardags är jag alldeles för lat och går gärna osminkad. Men dessa enkla få produkterna är dem jag använder.
Innan jag sminkar mig använder jag Clarins Beauty Flash Balm, den är liksom nyckeln till allt. Därefter concealer fron YSL, foundation och solpuder från Bare Minerals och tillslut läppglans från Clarins. Enkelt och klart på 5 minuter!

This is my everyday makeup.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åhh, en jämlike. (Thank you god!) Kan inte mycket jag heller och kör också på bare minerals, det är grymt!

    EMELIE ELISABETH 2014-02-11 22:53:18 http://emelieelisabeth.com
    Svara
  • Hej! Jag gillade din spotifylista jättemycket. Kan du inte göra fler?

    Maja 2014-02-11 21:52:30
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!