Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my mind

w.7Sunglasses Céline, striped pants Acne, checkered pants from Mark Kenly and heels Alexander Wang.

Jag är helt fast på vida byxor just nu. Har fastnat helt för dessa rutiga byxor från Mark Kenly, men summan är ganska så saftig för ett par byxor (ca 4300 kr). Acnes vita är inte så pjåkiga dem heller. Ett par solglasögon från Céline har varit på listan länge och just nu leder dessa, som kanske får bli mina buddys till vårsolen kommer. Och klackarna från Wang går inte sluta spana på..

I’m completely stuck on wide pants right now. I love these plaid pants from Mark Kenly, but the price is expensive for a pair of trousers (about 4300 SEK).  But I do love Acne’s white pants aswell. A pair of sunglasses from Céline has been on the list for a long time and I think these will be my buddys when the spring sunshine comes. And I can’t stop thinking about these heels from Wang..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!