Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Fridays outfit

lindexjacket2Photos Evelina Svantesson.
Jacket from Lindex Extended (in store now), stripes from Filippa K, jeans from Acne and necklace from Sahara silver.

Denna outfit skulle egentligen laddats upp i Lördags, men bowling och annat skoj kom i vägen. Därför kickar vi igång veckan med denna outfit! Veckans fokus kommer ligga på att komma igång med träningen igen och få igång teoriplugget. Tänkte även kika på en weekend till våren och boka biljetter till Spanien i sommar. Tanken är att vi ska spendera 2-3 veckor i Spanien under semestern nere hos mina svärföräldrar som köpt världens finaste hus. Känner på mig att det blir en bra vecka!

I should actually uploaded this outfit two days ago, but bowling and other fun stuff got in the way. Therefore we start the week with this outfit! Focus this week will be exercise and study for the driving license. I will also try to find a mini weekend somewhere this spring and book tickets to Spain this summer. We thought we will spend 2-3 weeks in Spain this summer at Gustavs family house.

lindexjlindexjacket1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!