Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Natural nails

DSC_7958Äh, det blev kanske ingen skarp och bra bild. Men denna gången får det faktiskt kvitta, för jag har tyvärr ingen annan bild. I Lördag var jag i alla fall och fixade naglarna på familjen Sandwall. Ser kanske ganska simpelt ut, men det var precis så jag ville ha det. Naturligt! Att jag sedan kan måla över det i vilken färg jag vill är också en high five! Så skönt att nagellacket sitter på sin plats istället för att trilla av redan första dagen.

Sorry for the bad picture, it was the only one I had. I love the natural nails and I’ve done mine at Sandwall

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!