Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

IRO and life status

Namnlöst-1IRO Spring/Summer 14 – Yes, I want these heels, SO BAD!

Som ni märkt är det mycket som jag inspireras av och som jag diggilidiggar här på bloggen nu. Jag gillar mixen och hoppas ni gör detsamma. Just nu älskar jag bloggen och jag är fylld av idéer av hur jag vill göra detta. Hade min vardag varit mer moderelaterad så hade ni fått hänga med mig dagligen, men så är inte fallet i dagsläget. Jag jobbar med marknadsföring inom textilbranschen, vilket är superkul och väldigt lärorikt! Och därför är jag SÅ tacksam för mitt arbete. Men även om jag kanske inte har vardagen att inspirera med här, så har jag aldrig tyckt att bloggen vid sidan om mitt heltidsarbete varit så roligt som nu! Vilket är tack vare er! Ni ger mig energin att fortsätta planera mina inlägg här och att framtiden är oskriven gör det ännu mer härligt, för allt är utveckling och det är så spännande att se vilket håll man går åt! Jag vet vad jag kan och vill. Hejja livet!

As you noticed there is much that I get inspiration from and digg here on the blog right now. I like the mix and hope you do the same. If I was working with fashion, would you follow me daily, but that is not the case right now. As I have said before, I work with marketing, which is very fun and I learn a lot! And therefore I am SO grateful for my work. But even if I may not have my everyday lift to inspire with here, I’ve never enjoy blogging beside my full time job like now. The future is unwritten and it’s exciting to see where you end up!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • keep up the good work 🙂 du gör alltid så inspirerande inlägg!

  Therése 2014-02-09 11:49:19 http://livetbara.blogg.se
  Svara
 • Woho! Kul med pepp på bloggen! Jag har följt dig i flera år och stannar så länge du gör det.

  Julia 2014-02-07 21:59:45
  Svara
 • Har följt dig dagligen sedan din tid på blogg.se(!) och det är underbart att se din utveckling. Du blir bara mer och mer inspirerande och stilsäker. Det är så himla kul att följa dig, ska du veta 🙂 Du kommer gå långt. Lita på din magkänsla och ge det tid bara. Kram!

  Claudia 2014-02-06 13:32:05
  Svara
 • Grymt ellen! Har följt dig i flera år nu och jag diggar dig mer än någonsin! kram!

  erica 2014-02-06 12:38:13
  Svara
 • Hittade till din blogg här om dagen och jag tycker om den jättemycket. Stilren, mycket inspiration och fina bilder! Gillas starkt! <3

  Hanna 2014-02-06 12:35:06 http://Hannaminded.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!