Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Layering

scarfeeJacket Carin Wester, knit Acne, cardigan By Malene Birger, scarf Blk Dnm and clutch Acne. (+Suit trousers and heels).

Dag tre och sista dagen på Mbfw bar jag det bekvämaste och varmaste som jag hade kvar i resväskan. Kanske inte det roligaste, men det var det mitt humör orkade. Mådde inget bra under Onsdagen utan allt jag ville ha var min säng. Ser redan fram emot modeveckan i augusti då det går att klä sig betydligt härligare.

Day three and the last day of fashion week, I wore the easiest and warmest in my suitcase.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!