Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Part 1

Vill du alltid bo i Borås? Är själv Göteborgare och det känns som att många från Borås stannar, fastän det är så “litet”. Vad är fördel nackdelar med den staden?
Nej, jag är faktiskt en av dem som inte är jättepositiv till Borås (men givetvis har jag massvis med kärlek till staden ändå). Samtidigt har jag varit alldeles för feg och bekväm för att ta steget att flytta till storstan. Jag har min familj, många utav mina vänner och mitt jobb i Borås. Sen är det faktiskt så att jag lever ihop med min kärlek och skulle aldrig i hela mitt liv kunna flytta utan honom. Och just nu är vi kvar i Borås mest för hans skull. Men vi är båda två bestämda om att Stockholm ska testas och sedan blir det förmodligen Göteborg där vi båda känner oss hemma. En fördel med Borås är att det går snabbt att ta sig någonstans (hey lilla stad) och givetvis att jag har mina nära och kära. En nackdel för mig är att jag inte ser min karriär i Borås, tyvärr.

Har du några tankar på att plugga något? Isåfall vad?
Ja, jag var nära på att söka in redan förra året. Men då fick jag mitt nya jobb, och valde givetvis det före. Dock är jag aningen velig med vad jag vill söka, så kanske var det lika bra att det fick vänta lite. Proteko i Borås, inköpare inom mode textil och konfektion. Eller rikta in mig mer på marknadsföring och PR. Vi får se vart jag landar. Jag tror på studier, men minst lika mycket arbetserfarenheter. Man kan aldrig lära sig tillräckligt. Ett stort fett KÄMPA PÅ till alla, vare sig ni studerar eller arbetar!

Hur funkar det att vara sambo? Berätta om etta vardagsliv!
Jag älskar att vara sambo med Gustav. Jag hade aldrig velat bo utan honom. Vardagen går ganska fort tillsammans och vi försöker hitta på en roliga saker även under veckorna. Det är nästan alltid folk hemma hos oss, vilket innebär att jag som egentligen gillar det lugna inte alls har det lugnt runt mig (Gustav kräver mer socialt umgänge än vad jag gör, alla är vi olika, haha). Men jag älskar varenda människa som vi umgås med och dörren står ALLTID öppen för dem! <3 Annars rent praktiskt: Jag tvättar (typ hela tiden känns det som, tack du där uppe för att vi har tvättmaskin i lägenheten), Gustav hänger upp tvätten för han är längre och vi hänger tvätten över tvättmaskinen (hehe), vi lagar oftast maten tillsammans, vi bäddar oftast sängen tillsammans, Gustav får köra runt med alla ärenden då jag inte har körkort, medans jag damsuger för Gustav brukar inte se skiten. Lite så fungerar det.

Känner du dig alltid bekväm med att fotografera dagens outfit på stan? Tänker på folk runt omkring etc.
I början tyckte jag det var SVINjobbigt, men vi är vanemänniskor och jag har nu vant mig även vid detta. Dock fotar jag gärna på Söndagar = lite folk eller på gatorna eller där det inte kryllar av människor och bilar. Det är alltid någon som ska fråga något, skämta till det lite lätt och fråga om dem får vara med på bild, garvar eller glor så in i helvete utan att tro att jag ser det (I just don’t care, höhö).

Jag tycker att du är lite mystisk med ditt nya jobb. Eller, det kanske inte är så nytt längre. Men jag vill gärna veta vad du gör på dagarna?
Verkar som det är många som undrar detta och tyckt att jag varit oklar med mitt jobb. Jag jobbar med marknadsföring och webbhantering på ett textilföretag. Nu på Måndag åker jag till exempel till Stockholm i en vecka för att medverka på mässa som jag har planerat sedan månader tillbaka. Det är ett väldigt varierande jobb! Började i April (tiden går fort när man har kul) och jag tycker om det mucho!

WHERE can I find your beautiful D&G bag?
It is not mine, it’s my mom’s 🙁 I love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så kul att läsa om ditt liv, vill veta mer! 🙂 / www.emelieelisabeth.com

  EMELIE ELISABETH 2014-01-13 21:42:10 http://www.emelieelisabeth.com
  Svara
 • Snäälllaaaa Ellen kan vi inte få följa med dig lite mer i inredningen av din nya lägenhet ? Älskar när du lägger upp bilder på hur det ser ut nu och hur ni tänker osv ! Mer inredning !!! 🙂 🙂 🙂

  Tilda 2014-01-12 14:14:02
  Svara
 • Vad kul att få se mer av ditt privata jag! I like!
  Jag ska söka till Proteko i år, hoppas bara dom kör Inköpsutbildningen i år igen, så vi kanske ses där. Lycka till med allt!
  *Yo biggest fan*

  Julia 2014-01-10 21:10:01
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind