Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Competition – Sahara silver

IMG_6212Tänkte tävla ut mitt just nu favorithalsband från Sahara silver (det är mitt egna som ni ser på bilden och därför inte sprillans nytt). Två hängande stjärnor. Allt du behöver göra är att kommentera med namn, mail och en kort motivering till varför du ska vinna. Drar en vinnare på Fredag 10/1-13.

Only contestant from Sweden. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Stjärnor är det vackraste jag vet och något antagligen alla i min närhet kopplar mig till så det hade varit så fint att få gå runt med ett halsband som känns som det är gjort för mig 🙂

  Charlotta 2014-01-09 19:16:27
  Svara
 • Älskarr din blogg, dina inlägg är alltid inspirerande och din stil är sjukt snygg! Jag har länge letat efter ett enkelt halsband, men ändå inte tråkigt. Det uppfyller alla krav kan jag säga, plus att det är ett sådant halsband man kan använda varje dag och hur snyggt är det inte??
  Tack för en rolig Tävling, Kram Caroline

  Caroline C 2014-01-09 18:03:00
  Svara
 • I år är året då jag tar studenten, flyttar hemifrån och förhoppningsvis lyckas påbörja vägen till min dröm om att bli jurist. Det kommer bli kämpigt, men det ska gå! Detta halsband skulle vara fint som en påminnelse om att jag kan & jag ska! Tack för en oerhört insprirerande blogg! Kram, Lovisa

  Lovisa E 2014-01-09 08:25:11 http://lovisaeliasson.blogspot.com
  Svara
 • Hej Ellen! Tack för att du har fortsatt blogga under alla år, alltid lika inspirerande att se dina olika outfits. Jag skulle gärna vilja vinna detta halsband för att det är sååå snyggt och jag kommer verkligen ha användning av det. Ha det super! / Jessica Karhu

  Jessica 2014-01-07 13:38:35
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att jag vill att smycket ska påminna mig om alla de stjärnor som finns runt omkring mig, som glittrar, glimmar och påminner mig om hur underbart livet är!

  Fredrika 2014-01-07 11:45:20
  Svara
 • Detta hade vart perfekt runt min hals till mina övriga silversmycken. Älskar silversmycken, enda jag använder. Riktigt snygg blogg har du! Kram Gertrude

  Gertrude 2014-01-07 05:13:04 http://www.gertrudes.nu
  Svara
 • Jag vill ha det för jag är har haft ett par riktigt sketna första dagarna på året, nu ska jag vända det och tar gärna på mig något som hjälper mig på traven och påminner om det!

  Lisa 2014-01-06 22:38:05
  Svara
 • Detta är så fint! Skulle vilja ge det hära fina halsbandet till min pojkvän. Då han är min stjärna <3

  Virisen 2014-01-06 20:13:12
  Svara
 • Förutom att halsbandet var hur fint som helst hade jag velat vinna för att varje dag påminnas om att det här året ska bli året då jag vågar lite mer. Läser din blogg varje dag, du inspekterar mig klädmässigt Ellen!

  Elin Lundin 2014-01-06 17:33:07
  Svara
 • För att jag ska börja plugga 160 mil från där jag bor nu och det hade vart skönt med någonting som kanske kan föra lite tur med sig! 🙂

  Hanna zackrisson 2014-01-06 16:37:24
  Svara
 • Superfint halsband! Har precis kommit hem från Australien o saknar det landet varje dag, än så länge! En liten present i efterskott i detta gråa land skulle vara uppskattat! 🙂

  Anna L 2014-01-06 16:23:40
  Svara
 • helt underbart halsband! skulle gärna vilja vinna 🙂 för det första älskar jag stjärnor och har det mer än gärna på mig (kläder, smycken osv) men främst för att jag har varit med om mycket under året, jag har bla brutit med min mamma som är alkoholist och jag har precis tagit mig ur en tung depression pga av det och skulle vilja ge mig själv något extra för det 🙂 Med vänlig hälsning, Josefin

  Josefin Sedin 2014-01-06 12:10:24
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna detta eftersom det är det finaste halsbandet jag NÅGONSIN sett. Har just nu ett silverhalsband med en liten stjärna som jag bär dagligen- två stjärnor skulle ju vara dubbelt så bra och göra mig dubbelt så glad…

  Rebecka 2014-01-06 10:11:21
  Svara
 • Tappade mitt absoluta favorithalsband för ett tag sen som hade en liten stjärnberlock, detta hade varit fint att ersätta det med då det känns lits naket kring halsen.

  Elin 2014-01-06 00:01:28
  Svara
 • Jag är med! Jag stod min gamle mormor nära och jag beundrade henne, vi hade olika åsikter om mycket, men ett gott skratt efter varje gång vi sågs fanns alltid där. För henne så skulle man alltid sikta mot stjärnorna och när jag känner mig nere, så tänker jag på henne och hennes ord. Att få detta halsband skulle betyda att jag bär en detalj som sticker ut och som kan förvandla en vardags eller fest klädsel till något speciellt och att jag samtidigt har henne omkring mig hela tiden 🙂

  jenny 2014-01-05 23:17:50
  Svara
 • Hej Ellen,
  Här kommer ett litet rim, med förhoppning om att vinna lite glim. Något fint att pryda halsen med, två stjärnor från himlen fallit ned. Att vinna en tävling skulle ju vara en perfekt start på året, speciellt nu när jag är nyklippt i håret. Håller nu alla mina tummar, för att du mitt rim inte försummar. Gott nytt år och hoppas du mår!

  Kram Ulrika

  Ulrika 2014-01-05 22:55:42
  Svara
 • Skulle vilja ge detta halsband till min mamma som kastas i en annorlunda vardag bland cellgifter, håravfall och strålning. Trots detta alltid ett leende på läpparna och tar hand om oss anhöriga mer än någonsin. Hon är min kämpe och världens finaste stjärna. Detta halsband är hon så värd!

  Ebba 2014-01-05 22:47:30
  Svara
 • Morning star, morning star
  Can me down here you find
  Would you take away the loneliness
  Could you ever be so kind
  kram 🙂

  Polly 2014-01-05 21:18:41
  Svara
 • Stjärnor är det finaste jag vet och därför hade jag mer än gärna haft ett par runt halsen!

  Klara 2014-01-05 21:14:52
  Svara
 • Va fint!! Ett halsband som man kan ha året om, ett som kan sitta runt halsen till vardags, fest, natt. Jag letar efter ett sådant halsband och jag skulle varit överlycklig om jag skulle få bära det, eftersom det är så fint och enkelt, som gör att man kan ha det hela tiden.

  Molly Z 2014-01-05 20:54:37
  Svara
 • Min mamma sa till mig för många år sedan när livet inte är lika roligt som nu… Att jag aldrig fick glömma att ”jag är en stjärna”
  Har länge funderat på att tatuera in en stjärna på kroppen för att inte glömma hennes ord, men vet inte var eller hur den ska sitta. Detta vore ett riktigt bra sätt att få bära med hennes ord framtills tatueringen kommer på plats!

  Elin 2014-01-05 20:48:14
  Svara
 • Super fint, enkelt halsband som skulle sitta som en smäck kring min hals 🙂
  Tack för din fina blogg! KRAM

  hanna 2014-01-05 19:58:44
  Svara
 • Detta halsband skulle få hänga runt min hals varje dag och få hänga med på alla fina stunder och äventyr! Ett halsband som direkt sparas i mappen ”måste-ha” perfektion stavas det! Stilrent och otroligt snyggt!

  Terese 2014-01-05 19:30:01
  Svara
 • För att jag aldrig vunnit något i hela mitt liv, tänker att det snart är dags. Sen är det ju otroligt fint och skulle hänga fint runt min hals.

  Rebecka 2014-01-05 18:49:38
  Svara
 • Jag älskar det, så fint. Mitt mål är att gå ur gymnasiet med A i alla ämnen, stjärnor representerar det målet tycker jag!

  Matilda 2014-01-05 18:43:46
  Svara
 • åh vad fint! skulle gärna vilja vinna detta, som en påminnelse att jag klarar av detta året med! sikta mot stjärnorna! 🙂

  stina 2014-01-05 18:29:33 http://swestberg.blogg.se
  Svara
 • Ett svin drog sönder mitt halsband på nyår. Mitt fina halsband från farmor. Och det känns väldigt tomt runt halsen nu, därför skulle ett nytt passa bra.

  sanne 2014-01-05 17:36:58
  Svara
 • För det första, väldigt fint halsband! Hade gärna burit detta som en påminnelse om att min pojkvän, även bästa vän är det finaste och bästa som hänt mig, vi är mycket isär pga jobb situationer.. vilket kan vara jobbigt ibland.

  Martina 2014-01-05 16:25:52
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att fira att jag (förhoppningsvis) klarat min tenta tills dess!

  Hannah 2014-01-05 16:13:10
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna det fina halsbandet för att fira att jag äntligen tagit min universitetsexamen, tjoho!

  Olivia 2014-01-05 15:53:12
  Svara
 • Två stjärnor kan stå för så mycket i mitt liv det här året. Hur jag alltid ska påminna mig själv om att de verkliga stjärnorna är de som alltid är där, även fast man kanske inte alltid ser dem. Hur jag ska tänka att jag kan vara en stjärna om jag verkligen anstränger mig, hur fantastiska mina två bästa vänner är som jag kommit ännu närmare på senaste tiden. De två stjärnorna på halsbandet hade jag velat skulle symbolisera dem! Hur vänskap kanske siktar mot månen men hamnar bland stjärnorna, där det faktiskt är ännu ännu vackrare! Vill gärna vinna detta vackra halsband. Kram!

  Molly 2014-01-05 15:32:44 http://molly.devote.se
  Svara
 • ÅÅh vad fint halsband! Jag vill jättegärna vinna detta, dels för att det är superfint men också för att stjärnor har en speciell betydelse för mig och min familj.

  josefine 2014-01-05 15:19:59
  Svara
 • det här året ska jag våga lite mer, gärna med ett stjärnhalsband för att påminna mig vad jag ska sikta på;)

  maria 2014-01-05 15:19:57
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind