Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my mind

v53Skirt from Acne
Heels from Acne
Sweater from Acne
Jewelry from Sophie Bille Brahe
Mirror from Gubi

Såhär äreeee.. Jag gillar inte att snacka om det för jag tycker att mina problem är bagateller här i världen. Men jag har under en längre tid nu inte varit riktigt på topp och det har de senaste veckorna resulterat sig i hjärtsmärtor varenda dag. Så denna morgon började jag hos en läkare där jag tog blodprov (fybövelen vad jag tappade talförmågan pågrund av obehag, dom snodde ju ett helt rör med blod..) och sedan gjorde jag ett EKG-test. Nu är det gjort och nu väntar jag på provsvaren. Jag tror det enda jag behöver är lite ledighet.. – Men, nu vet ni! Och jag är snart på benen här igen. På Fredag flyttar vi och då får ni hänga på! Kommer dessutom upp en smyckes-tävling ni inte vill missa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hey ellen, I follow you since you started blogging years ago… but for a long time now your post are highly dominated by acne clothes… why is that? I like acne as well but it would be nice to see more stuff… just saying… Best greetings from berlin!

  Teuta 2014-01-05 17:33:30
  Svara
 • Hello dear, Your blog really awesome! Love it! <3
  Btw, wanna follow each other via GFC? Let me know 😉 www.catpuff-blog.com

  Katya Verner 2013-12-24 19:25:36
  Svara
 • Hoppas det inte är något allvarligt och att du är på benen snart igen 🙂

  Elin 2013-12-19 14:37:31
  Svara
 • Krya på dig!

  Julia 2013-12-18 23:54:18
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!