Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Sneakers

333Förutom ett par sneakers from Reebok, är jag megainne på ett par från Adidas. Antingen Stan Smith eller Superstars. Tänker mig till en dressad look, hur fint som helst! Mycket skor i huvudet nu.. Har även ett par klackar från Tiger of Sweden som står på listan.

Except a pair of sneakers from Reebok, I would love to have a pair from Adidas. The Stan Smith or the Superstar model is on my mind. I know exactly how I want to wear it.. A lot of shoes in my head right now, I have my eyes on a pair of heels from Tiger of Sweden also.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Kan vi inte få se lite av vad du fick i födelsedagspresent? 🙂 Tack för en trevlig blogg, du har sjukt snygg stil!

  Malin 2013-12-01 14:02:36
  Svara
 • Älskar din stil!!

  Natalie 2013-11-29 15:20:09 http://nataliealexandra.blogg.se/
  Svara
 • jag har en till fråga liten chansning(: vi verkar ha samma inredningsstil(: jag har ett vitt högglansigt bord med svarta moderna skinnstolar.jag skulle vilja mjuka upp det lite, har du ngr tips på vad för stolar man kan byta
  till?

  sofia 2013-11-28 22:29:44
  Svara
 • ok tack för svaret(: jo de w just de jag vill att den ska vara,nämligem sett att den finns i matt så blev lite osäker om den är matt i verkligheten.tror me att 2 räcker(:

  sofia 2013-11-28 22:23:00
  Svara
 • Hej ellen! Jag såg idin blogg att du har köpt kopparlampan från bolia, jag är själv lite sugen på den.tycker du att kopparfärgen är glansig och att den ger ifrån sig ett fint sken? Jag har ett bord för 6 stolar tror du 2 lampor räcker elr 3 lampor? Snälla kan du inte visa hur det blev hos dig? (: kram

  sofia 2013-11-28 12:19:01
  Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   Hej,

   Jag gillar att kopparfärgen är glansig. Men vill du inte ha det så har jag för mig att den finns i matt med? Tror säkert två lampor räcker, svårt för mig och säga.. Hänger ju på hur du vill ha dom. Men börja med två och köp till en tredje sedan om det behövs? Jag har inte lampan över ett köksbord tyvärr.. Kram!

   Ellen 2013-11-28 12:59:32
   Svara
 • Buy them! You’ll not regret it. You can never go wrong with classic sneakers and you can wear these with everything… Do you actually still wear your Acne track boots? Love those too. Having so much shoes on my mind as well, gosh i need more money!

  Anne 2013-11-28 09:26:05 http://thebode.tumblr.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!