Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

New in

11Egentligen diggar jag inte att fota när det inte är dagsljus, men det var detta eller inget alls som gällde. En Stella McCartney inspirerad tröja med rutmönster från Romwe och ett par vita perfekta skinnbyxor från Isabel Marant pour H&M. Nu måste jag få lite sömn, ögonen värker efter för mycket dator idag. Imorgon väntar fullspäckat schema!

New knit from Romwe and white leather pants from Isabel Marant pour H&M. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ellen! Gillar verkligen din blogg, den inspierar mig till max och du verkar vara superhärlig på alla sätt och vis. Däremot undrar jag hur du ser på det sjuka idealen inom modebranschen? Vore intressant att veta hur du ser på det och även konsumtion? Ha en fab fredag! Kram!

    Maja 2013-11-22 15:06:37
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!