Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

29/9

IMG_500023Knitwear//Acne, leather jacket//Blk Dnm and bag//Céline. 
Sneak peak på en ny favorit i garderoben. Lovar att det kommer mer och bättre bilder på mina outfits snart.. Och jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, varit lite mycket det senaste. Igår spenderade jag alla mina tankar till en vän som ligger på sjukhuset, och nu håller jag bara alla tummarna i världen att det vänder. Nu ska jag jobba någon timma och sen sätta på en film.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • There are definitely lots of particulars like that to take into consideration. That may be a great point to convey up. I supply the thoughts above as basic inspiration however clearly there are questions just like the one you deliver up where an important factor can be working in sincere good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around things like that, but I am certain that your job is clearly identified as a fair game. Each boys and girls feel the impact of only a second’s pleasure, for the rest of their lives.

  plus size wedding dress with lace sleeves 2013-12-11 22:56:08 http://123newsday.blogspot.com/2013/11/sales-predicted-to-go-over-roof-this.html
  Svara
 • Rigtig lækkert outfit!

  Camilla - Scent of Fashion 2013-10-02 08:56:35 http://scentoffashion.dk
  Svara
 • Vilken storlek har du i tröjan? Från acne va?

  2013-10-01 05:08:29
  Svara
 • Håller tummarna för att din vän snart mår bättre!

  Paula 2013-09-29 18:19:56 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!