Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Chanel red

4Tycker det är så förbaskat snyggt med röda läppar och naglar! Men jag själv backar gärna när det gäller färg på läpparna, men nu har viljan segrat över mitt fega jag. Näst på listan står ett bordeaux färgat läppstift! Läppstift nr 104 och nagellack 475 Dragon. Jag köper nästan alltid Chanel när det kommer till naglarna, för mig är det inte bara Chanel utan även det bästa.

I think it’s so damn nice with red lips and red nails! The lipstick is nr 104 and nail polish nr 475 Dragon. Next on the list is a burgundy colored lipstick! I almost always buy Chanel when it comes to nail polish, to me it’s not just Chanel, it’s also the best.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Awesome website you have here but I was curious about if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about here? I’d really like to be a part of community where I can get comments from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Bless you!

    Svara
  • You are so right! I wish i owned a chanel nail polish! but since i am an addict, they are too expensive for me.

    http://thefashioncanyon.blogspot.de

    Amanda 2013-09-29 15:38:03 http://thefashioncanyon.blogspot.de
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!