Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Comfortable Saturday

1Lite såhär skönt klädd vad jag i Lördags. Tröja från Acne, bootcut från H&M, väska från LV och Converse. Blev inte så mycket fotografering i helgen som jag hade hoppats på. Men vi kämpar på för att lära oss objektivet, jag lovar. Är sugen på att uppgradera mig ännu ett snäpp, tips på objektiv? Idag står regn, jobb och träning på schemat. Känner mig dock sådär, går och bär på en förkylning som inte riktigt blommar ut någon gång..

Sweater from Acne, bootcut from H&M, bag from LV and Converse. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!