Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Jackets and coats

hrJackor och kappor är som ni redan vet något jag älskar. Har tre jackor på min lista just nu, två utav dom bockas av inom kort (Blk Dnms skinnjacka och Acnes vinterjacka – Whyreds pälsjacka kommer ut i oktober). Men utöver dessa tre, så skulle jag gärna vilja ha en ny kort skepparvariant. Jag har nämligen slitit ut gammal goding jag använt innan. Dessa två är snarlika, men med betydlig skillnad i pris. Till vänster från Acne och till höger från H&M. Hade gärna slagit till på budgetvarianten, men insåg precis att Hanna bar den igår och får vara fin i den för sig själv. Letandet får fortsätta, tips tack!

As you already know, I love jackets and coats. I have three jackets that I will buy soon. But now I also would like to have a short coat. These two are similar, but the price is different. Left from Acne and right from H&M. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!