Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my mind..

v.36Just nu i mina tankar är det en hel del inredning igen. Gustav och jag letar ny bostad, och vi inväntar den rätta (som vi har hittat) tills den blir ledig har vi beslutat oss om. Tills dess kan jag börja spana inredning för fulla muggar! Krukor från Skultuna, stol från HAY och lampa från Northern Lighting. Vinterjackan från Acne (som jag bloggat om tidigare) föll även jag för förra året. Årets modell är snäppet vassare och kommer förmodligen att få värma mig i vinter, tillsammans med en plommonfärgad halsduk som även den är ifrån Acne. Hope-tröjan är ännu ett eftertraktat plagg som sålde slut förra året, och som nu har kommit ut till försäljning igen (jag får hem min idag). Ett par vida byxor från Zara hade blivit väl använda hos mig.
Jag har spenderat min helg med familj, mat och sömn. Jag har organiserat upp vår lägenhet och mitt liv, ibland behöver man rensa och stapla upp allt på nytt i huvudet förstår ni. Nu är jag redo för hösten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Love those plant pots and the chair!

  Sherrie 2013-09-02 21:33:27 http://www.sherriecola.blogspot.co.uk
  Svara
 • 16.000 är mycket men jag kan ändå förstå. den värmer och håller antagligen många år. men en kruka för 800 / 1600 kr förstår jag ej. en KRUKA. för ”vanliga dödliga” kan jag rekommendera http://snapwidget.com/v/535410425663594990#.UiTbnzbDtIE om en vill ha lite mässing/koppar detaljer i hemmet.

  frida 2013-09-02 18:44:46
  Svara
 • En jacka för 16.000? Hur har vanliga döda råd med det? Snygg är den iaf. Och en dröm.

  Emma 2013-09-02 15:16:25
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!