Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Carin Wester SS14

carinwester1carinwester3carinwester2Carin Wester var ännu en designer som stod för en väldigt fin visning. Jag gillade känslan av det manliga på ett feminint sätt som speglades genom många utav hennes plagg. Vitt, beige, grått och svag persikofärg var färgskalorna, enkla, fräscha och nakna färger som jag gärna bär till våren och sommaren 2014. Även bombarjackan och kjolen hakar på nästa år, vilket jag är mer än tacksam över. Min favoritlook ser ni längst ner till höger.

Carin Wester was another designer who showed up a very nice collection. I liked the masculine in a feminine way. White, beige, gray and faint peach were the color scales, simple, fresh and nude colors that I like to wear for spring and summer 2014. The bomber jacket and skirt hooks on next year, which I am more than grateful for.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag tänkte höra med dig var du hittade din Carin Wester-bomberjacka? Jag fick nämligen aldrig tag på den när den fanns och i våras hörde jag talas om att ännu ett lass med apsnygga bomberjackor kommer att släppas i höst, vilket jag även ser här ovanför! Vet du när/var/hur man får tag på en när de släpps och om den kommer i svart även i år?

  Tusen tack för din blogg, du äger! Kram

  Freya 2013-08-31 20:37:00
  Svara
  • Svar på Freyas kommentar.

   Hej! Jag köpte min jacka på Carin Westers hemsida. Håll utkik på deras hemsida, borde komma när som helst 🙂

   Tack, vad glad jag blir! 🙂 Kram!!

   Ellen 2013-09-02 07:20:43
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!