Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Whyred Aw13

whyredJackor och kappor i all ära, ligger som ni redan vet mig varmt om hjärtat. Whyred AW13 visade tidigare i år upp två favoriter, svarta rocken och den färgad pälsen. Nu har jag väntat i evigheter på pälsen, men nu snart är det dags. Kan inte annat än längta till kylan en aning. Ser dock fram emot Whyred vårvisning nästa vecka!

Jackets and coats is something I’m crazy about. Earlier this year showed Whyred aw13 two favorites, the black coat and the colored fur. Soon it’s time for the fur to be mine! I can’t help it, but I long for the cold now. But.. I looking forward to see Whyreds spring next week. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • tjena! undrade om det är den pälsen columbine har? och om du vet vad den kommer gå för`? cheers xo

  dia 2013-08-21 21:23:40
  Svara
  • Svar på dias kommentar.

   Hej! Ja det stämmer. Den kommer komma in i butik runt september-oktober, och kommer kosta runt 8000 kr.

   Ellen 2013-08-22 08:56:26
   Svara
 • Har sagt det förr, men går nog inte att säga det för många gånger – du har verkligen världens bästa blogg. Inspirerande inlägg, inspirerande stil samt en väldigt inspirerande Instagram. Diggar som tusan!! har även en fråga, vilken storlek har du på dina rayban wayfarer? Storlek 50 eller 54? Väldigt tacksam för svar! Ha de gött Ellen och fortsätt som du gör nu!

  Sofia 2013-08-21 17:10:06
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!