Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my mind

v33Har så mycket tankar och idéer kring höstens garderob just nu- börjar med ett första collage! Polotröjan tror jag blir kylas räddning i höst och vinter, grå från LaGarconne och svart från Filippa K. Kavaj från Acne, som jag spanat på så många gånger – should I? Clutch och väska från Givenchy, gillar deras rockiga look. Parfym från Masion Martin Margiela, doftar ljuvligt. Klackar från D&G och underbar blå dress från Filippa K.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Wauw – I love the blue suit!

  Julie Monberg 2013-08-13 16:27:42 http://juliemonberg.blogspot.dk
  Svara
 • I was a lazy bum for like 8-10 months and did not do a single exercise session and was not in form sufficient to even stroll fifty percent a mile without panting, and that i failed to calorie count, i just lower fried foods, red meat, and sweets. Misplaced sixty lb. Just use some self handle. You can not counteract terrible diet program with exercise. Your system is likely to be much healthier that way however , you will not likely 2 day diet plan.

  Svara
 • stunning shoes.

  http://gregoryxgregory.blogspot.de

  lena 2013-08-12 18:00:12
  Svara
 • klackarna! (Y)

  EMELIE ELISABETH 2013-08-12 14:22:50 http://WWW.EMELIEELISABETH.COM
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!