Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Nike Cortez

IMG_6944
Nej men alltså, hur fina? Detta är de ikoniska sneakers Nike Cortez, som under hösten återlanseras för första gången sedan 1972. Klassika och sportiga, precis vad som faller mig i smaken. Åker på redan imorgon – Äntligen tillbaka jobb!

For real, how nice? These are the iconic sneakers Nike Cortez, that will relaunched first time since 1972 this autumn. Classic and sporty, just my taste. I will wear the tomorrow – Finally back to work!

nike

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Läser din blogg nästan dagligen och tycker den är superbra och jag älskar din stil. En sak jag tänkte på när jag såg det här inlägget var att det är inte tydligt att du fått skorna av en Pr-byrå som samarbetar med Nike (misstänker att det är så eftersom andra bloggare på metromode fått dem men jag kan självklart vara helt ute och cykla). Inget fel med det men känns viktigt att nämna det i inlägget för att annars kan det lätt bli att en som läsare känner sig lite förd bakom ljuset. Hoppas du inte tar detta som någon personlig kritik utan det var mer en tanke som slog mig och som sagt tycker din blogg är grym!

  Jenny 2015-11-15 12:44:06
  Svara
 • var köpte du dina?

  🙂

  hannah 2015-11-12 19:52:59
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind