Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Wednesday 11/2

DSC_0928-(1)Photos Charlotte Håkanson
Flare denim, top and jacket from Zara, bag and sunglasses from Céline and sneakers from Stan Smiths.

Onsdag – Underbara dag! Vaknade pigg som en mört 05:45, tog en lång dusch och donade i lugn och ro. En timma senare var jag redo för jobbet, solen sken (!!) och jag gick omväg genom Linné mot spårvagnen. Köpte med mig kaffe och en scones och ytterligare en timma senare var jag på jobbet. En morgon som detta önskar jag mig varje dag, ska ge det ett försök. Tror allt bara handlar om att bestämma sig för att vakna på rätt sida, varje dag. Rundade av denna dag med promenad i Slottskogen med en vän och nu ett glas rödvin i soffan. Verkligen livet. Hoppas ni har haft en fin dag!

Wednesday – Wonderful day! I woke up alert and strong 5:45, took a long shower and fixed at home. An hour later, I was ready for work, the sun was shining (!!) and I went detour through Linnés streets to the tram. Bought me a cup of coffee and a scone and another hour later I was at work. A morning like this, I wish me every day, I will give it a try. I believe everything is just about to decide to wake up on the right side, every day. I ended this day with walk with a friend and now red wine in the couch. Truly life. Hope you had a nice day!
DSC_0955-(1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk