Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

For sale!

skinnjacka
Nu tänkte jag ta tag i att sälja en utav mina favoriter, men kan inte besluta mig om vilken. Så därför tänkte jag kolla av intresset med er – Någon intresserad utav en ny skinnjacka? Till vänster från BLK DNM (nypris ca 6000 kr) (SÅLD) och till höger från LXLS (nypris ca 5000 kr). Jag har nämligen köpt en ny skinnjacka och det känns onödigt att ha tre, så därför tvingar jag mig själv med ledsen min att göra mig av med en nu.

Är ni intresserad så maila mig på [email protected], döp mailet med märket och summa ni är villiga att betala ska stå i mailet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vad ligger BLK DNM på för pris? 🙂

  Ellen 2014-10-10 13:24:27
  Svara
 • Om Ellen får sålt en av sina jackor så säljer kan den som är intresserad av en BLK DNM kontakta mig på [email protected] då jag säljer en likadan, Strl S i i princip nyskick.

  Olivia 2014-10-08 21:57:33 http://evelinaolivia.devote.se
  Svara
 • Dröm var att du sålde BLK DNM, men eftersom jag är student så kan jag nog inte lägga fram ett rimligt pris 🙂 Men jag har en fråga, jag är helt kär i denna mössan som du har detta inlägg: http://ellenclaesson.metromode.se/2013/12/29/2912-13/ och jag undrar fall du vet någonstans där man kan köpa en liknande mössa? KRAM

  jenny 2014-10-08 13:12:58
  Svara
 • Vad är det för storlek på jackorna?

  michaela 2014-10-08 13:07:44
  Svara
 • Behåll BLK DNM!!

  emma 2014-10-07 22:06:18 http://www.ingenemma.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind