Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Beauty tips

IMG_2150Jag har en väldigt flammig hy och jag har alltid haft svårt att hitta produkter som jag trivs med. Nyligen började jag använda denna primer från Smashbox, som ska dra ner just det röda. Och jag är väldigt nöjd! Först använder jag Clarins Beauty Flash Balm och sedan ett tunt lager med denna primer innan jag sminkar mig.

New primer from Smashbox. It neutralizes the redness in my skin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ellen!

  Ville bara skicka iväg en kommentar och säga att du var supersnygg idag på stan i Borås. Precis börjat på Textilhögskolan och flyttat och blev så glad när jag såg dig idag då jag har läst din blogg väldigt länge nu.

  Kram

  PS. Din mejllänk funkar inte!

  J 2014-09-04 19:48:09
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Hej Julia,

   Men tack!! Vad gullig du är. Hoppas du kommer trivas i Borås 🙂 Kram!

   Ellen Claesson 2014-09-09 20:48:09
   Svara
 • Hej Ellen, jag har försökt maila dig men då mail-länken inte funkar skulle det vara toppen om du kunde skriva till mig direkt på [email protected] Det gäller ett eventuellt samarbete för ett projekt i Milano. Tack på förhand! /Lisa

  Lisa Olsson Hjerpe 2014-09-03 11:33:21 http://www.dcollectif.com
  Svara
 • Såg dig på Viskan innan. Du är så jäkla snygg va!

  Nastasja 2014-09-01 14:54:31 http://nastasja.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk